Napoleonův voják : jaký byl, jak žil a proč bojoval - Kovařík, Jiří, 1950- (History (Jan Melvil Publishing), 2020)
Kapitoly přibližují různé stránky každodenního života francouzských vojáků v období napoleonských válek.