Atopický ekzém a potravinové alergie očima mámy - Ligurská, Jana (Pointa, 2020)
Kniha se věnuje problematice atopického exému ve spojitosti s potravinovými alergiemi. V komplexní příručce se rodiče atopiků dozvědí, jak to udělat, aby se dítěti ulevilo od svědění, jak pečovat o pokožku a co očekávat od kožního lékaře, co odhalí testy u alergologa a co už ne, jak nastavit jídelníček a upravit domácnost, jak zvládnout stres. Nakladatelská anotace. Kráceno.