Samolásky & soulásky - Snětivý, Josef Pepson, 1973- (Čas, 2011)
Hlavními hrdiny povídek lehce jedovatého kancelářského humoru jsou osamělí obtloustlí outsideři na prahu středního věku, kteří z lásky znají zatím jen sex po internetu a kteří sice po nějakém skutečném vztahu touží, ale zároveň se ho bojí, protože by je mohl vyvést z jejich křehké rovnováhy. Základem povídek jsou většinou autorovy zážitky, které jsou ovšem přetvořené do absurdní, groteskní podoby.