Hlas a jiné povídky - Vydra, Petr, 1972- (Euromedia Group, 2020)
Sbírka úsměvně laděných povídek o běžných životních situacích. Kniha Hlas a jiné povídky obsahuje 23 povídek komika, moderátora, herce, dramaturga a spisovatele Petra Vydry. Humorně laděné příběhy zachycují leckdy lehce absurdní a místy mysteriózní, zároveň však veskrze lidské životní situace, jaké zažívá ve své práci či v osobních vztazích každý z nás. Prostřednictvím autorových textů se tak můžeme pousmát i nad svým vlastním „bláznovstvím“. Nakladatelská anotace.