Čtyři mrtvé královny - Scholte, Astrid (Fragment, 2020)
Fantasy román s detektivními prvky vypráví příběh odvážné a trochu nadrzlé Keralie, která, ač vypadá jako nevinnost sama, je jednou z nejschopnějších zlodějek široko daleko. Keralii je teprve 16 let, přesto už má mnohé za sebou. Naproti tomu Varin je poctivý a pracovitý občan se smyslem pro spravedlnost. Možná právě proto se tihle dva dají nakonec na společnou cestu detektivů, kteří potřebují dopadnout vraha. Dříve, než dopadne vrah je.