Jen jsme šli kolem : patnáct rozhovorů z časopisu Vital - Hrabě, Jiří, 1980- (CPress, 2020)
Kniha je výběrem inspirativních rozhovorů s významnými osobnostmi, mistry svých oborů. Rozhovory vznikaly během více jak deseti let pro seniorský časopis Vital.