Příběh studia Pixar : moje nepravděpodobné putování se Stevem Jobsem při vytváření historie zábavního průmyslu - Levy, Lawrence H. (XYZ, 2020)
Kniha vzpomínek bývalého finančního ředitele Lawrence Levyho na začátky a další působení společnosti studia Pixar, pod jehož hlavičkou vzniklo množství oblíbených animovaných filmů. Levy ozřejmuje, jak navrhl Stevu Jobsovi, aby koupil akcie Pixaru a popisuje finanční zákulisí fungování společnosti.