Vajíčková kuchařka - Říhová, Barbora (CPress, 2020)
Recepty české foodblogerky na přípravu jídel z vajec, snídaní, polévek, hlavních chodů i dezertů, čerpají z české tradice, ale i ze zahraničních zdrojů.