Alenka v říši divů = Alice im Wunderland - Navrátilová, Jana (Dvojjazyčná kniha pro začátečníky, 2020)
Klasická pohádková knížka vypráví o dobrodružstvích malého děvčátka ve fantastické zemi. Dvojjazyčné vydání pro začátečníky v němčině.