Malý princ = La petit prince - Ševčíková, Mirka, 1974- (Dvojjazyčná kniha pro začátečníky, 2020)
Zkrácená verze pohádky o vysněném malém princi, který přichází z neznámé planety a snaží se pochopit lidský svět. Dvojjazyčné vydání pro začínající čtenáře ve francouzštině.