Intuit - Greenberg, Charlie (Greenberg, 2020)
Seznamte se s Intuitem. Jeho schopností je dokonalé načasování. A seznamte se s Alex, agentkou útvaru pro odhalování organizovaného zločin, která dostala druhou šanci žít a konečně prosazovat spravedlnost po svém. Do toho přijdete infoteroristickou organizaci, která vysává celé město a dva šéfy bezpečnosti, kteří hrají své politické hry. Dokáže dvojice hrdinů odhalit, kdo za tím vším skutečně stojí a včas zastavit jízdu infoteroristů a dvou pánů chaosu za definitivním zničením města? Dobrodružné? Ano. Krimi? Ano. Sci-fi a Fantasy? Ano. Přípravte se, příběh začíná!