Spolu : partnerský manuál - Samsonová, Sylvie, 1979- (Fortuna Libri, 2019)
Rady a tipy, jak překonat partnerská nedorozumění a jak si udržet šťastný a spokojený vztah. Autorka, zkušená terapeutka, se mimo jiné zabývá párovou terapií a specializuje se na práci s dětmi. Popisuje, jak funguje muž a jak funguje žena, uvádí důležité rozdíly a radí, jak komunikovat bez větších konfliktů. Uvádí příklady ze své terapeutické praxe.