Tim Cook : génius, který povznesl Apple na novou úroveň - Kahney, Leander (Blue Vision, 2020)
Kniha se věnuje osobnosti šéfa Applu Tima Cooka ve spojitosti s jeho působením ve společnosti - nejdříve na manažerských postech po boku Steva Jobse, následným převzetím společnosti, jeho myšlením a úspěchy v kontextu nových inovativních produktů.