Umění začít - Kawasaki, Guy, 1954- (Blue Vision, 2017)
Známý mentor a podnikatel radí, jak začít podnikat a dosáhnout v této činnosti úspěchů. Ve své knize Umění začít 2.0 popisuje základní kroky, které vás dovedou od prvotního nápadu až k samotnému rozjezdu vlastního podnikání, vytvoření produktu či služby. Hlavní je začít. Guy Kawasaki se s vámi podělí o ryze praktické tipy ze své vlastní mnohaleté praxe. Poučil se z vlastních vítězství i proher a své zkušenosti je teď v ucelené podobě ochoten předat vám. Nakladatelská anotace. Kráceno.