Zen habits : jak ovládnout umění změny - Babauta, Leo (Blue Vision, 2016)
Šestitýdenní program naučí lépe si uspořádat vlastní život a žít jednodušeji, efektivněji a přitom naplno. Naučíte se lépe vypořádat s těžkými momenty, které život přináší. To vše s chladnou hlavou a nadhledem.