Conflations : playListNetWork, NARRA and open narrative structures : software development as art practice - Rosenzveig, Eric, 1960- (Academy of Performing Arts in Prague (AMU Press), 2020)
Publikace předkládá teoretickou základnu a popis průběhu projektu, který byl realizován v letech 2013-2016 a jehož výstupem byl software NARRA. Jedná se o volně dostupný nástroj, který umožňuje filmovým tvůrcům, umělcům a dalším pracovat s audiovizuálními médii a propojovat je s textem.