Zmizení perníkové princezny - Jakoubková, Alena, 1958- (MOBA, 2020)
Detektivní román, jehož základním motivem je pátrání po mladé pernikářce, která jednoho dne záhadně zmizí. Na malém městě ví skoro každý, kde se co šustne, ale dvojčata Klára a Gábina to vědí do puntíku. A strašně rády do všeho strkají nos, což nelibě nese soukromé očko David Holzman, který si v nedalekém okresním městě založil výnosnou detektivní kancelář. Když zmizí mladá pernikářka, od které Gábina kupuje její skvostné sladkosti do své kavárny, je oběma sestrám jasné, že je něco špatně... Nakladatelská anotace.