Poznámky ke studiím nových médií - Macek, Jakub, 1979- (Media, 2013)
Příspěvek ke společenskovědnímu výzkumu a teoretické reflexi nových (digitálních) médií. Monografie shrnuje historické kořeny studií nových médií, jejich vývoj a formuluje teoretický koncept tohoto oboru.