Rodičovské dráhy : dvacet let vývoje české porodnosti v sociologické perspektivě - Chromková Manea, Beatrice Elena, 1973-; Fučík, Petr, 1979-; Masarykova univerzita (Masarykova univerzita, 2014)
Sociologická analýza demografických dat vypovídající o změnách v přístupu Čechů k rodičovství dvacet let po sametové revoluci.