Významné geologické lokality Moravy a Slezska - Vávra, Václav, 1971- (Masarykova univerzita, 2014)
Kniha přibližuje detailnější geologickou stavbu východní části České republiky, tvořené dvěma geologicky odlišnými jednotkami - Českým masivem a Západními Karpaty.