Masaryk a náboženství : sedm zastavení k 75. výročí úmrtí TGM - Dokulil, Miloš, 1928- (Masarykova univerzita, 2012)
Monografie českého filozofa o Masarykových názorech na náboženství a úvahy o tom, čím by mohl Masaryk inspirovat současnou českou společnost.