Pohádkové příběhy v české literatuře pro děti a mládež 1990-2010 - Šubrtová, Milena, 1965- (Masarykova univerzita, 2011)
Základní vývojové trendy českého pohádkového příběhu od roku 1990 do roku 2010. Kniha je určena nejen odborníkům z řad učitelů a knihovníků, ale i laické veřejnosti.