Kritické reflexe literárního textu : s anděly i bez nich na sviňu svět - Prokeš, Josef, 1947- (Masarykova univerzita, 2014)
Učebnice poetiky se v první části věnuje teoretickým souvislostem interpretace literárních textů, ve druhé části autor předkládá literární text, sbírku povídek Na sviňu svět, na který ve třetí část reagují kritické reflexe jednotlivých recenzentů.