Latinitas medica : lexikon nejen lékařských sentencí, citátů a rčení - Marečková, Elena (Masarykova univerzita, 2009)
Slovníková příručka výrazů, frází, citátů, přísloví z široké oblasti medicíny, abecedně řazená.