Volby do Poslanecké sněmovny 2013 - Havlík, Vlastimil, 1981- (Monografie ;, 2014)
Podrobný rozbor volební kampaně, volebních programů i výsledků předčasných parlamentních voleb do Poslanecké sněmovny v průběhu roku 2013.