Raněstředověké pohřebiště Olomouc-Nemilany : katalog - Přichystalová, Renáta, 1973-; Kalábek, Marek, 1972-; Březinová, Helena, 1972- (Spisy Masarykovy univerzity v Brně. Filozofická fakulta = Opera Universitatis Masarykianae Brunensis. Facultas philosophica,, 2014)
Práce seznamuje s výsledky archeologického výzkumu prováděného v oblasti raněstředověkého pohřebiště Olomouc-Nemilany.