Role lokálních projektů v české politice zaměstnanosti : evaluační studie projektu zaměřeného na zvýšení zaměstnatelnosti zdravotně postižených osob a osob starších padesáti let - Horák, Pavel, 1975- (Masarykova univerzita, 2014)
Lokální projekty určené ke zvýšení zaměstnanosti určitých sociálních skupin a jejich využívání v českém prostředí.