Péče na prodej : jak se práce z lásky stává placenou službou - Souralová, Adéla, 1984- (Masarykova univerzita, 2017)
Co mají společného miniškolky, hotely pro psy, hodinoví manželé, agentury poskytující péči o seniory, děti či domácnost?