Vietnam v éře západních velmocí - Schwarz, Michal, 1978- (Opera Facultatis philosophicae Universitatis Masarykianae = Spisy Filozofické fakulty Masarykovy univerzity,, 2016)
Přehled politických a hospodářských dějin Vietnamu od 16. století do současnosti.