Mezigenerační učení : teorie, výzkum, praxe - Rabušicová, Milada, 1956- (Masarykova univerzita, 2016)
Mezigeneračnost je jedním z nejpřirozenějších aspektů učení, jež nás provází po celý život. Jsme zvyklí, že mezi učícím se a tím, kdo učí, je často výraznější věkový rozdíl.