Jak se učitelé učí : cestou profesního rozvoje k dialogickému vyučování - Šeďová, Klára, 1974- (Masarykova univerzita, 2016)
Kniha prezentuje výsledky akčního výzkumu, jehož cílem bylo zavést dialogické vyučování do výuky na druhém stupni základní školy a zavádění změny systematicky zkoumat.