Znamení odkazující k nebi - Heller, Jan, 1925-2008 (Rozhovory nad Biblí, 2009)
Kniha je rozdělena na tři části. První pod názvem Ranní slova tlumočí rozhovory s profesorem Hellerem na nejrůznější biblická témata - zejména se jedná o symboliku a výklad některých starozákonních příběhů. V další části pokračují tyto rozhovory ještě nad jinými tématy, jejichž vysvětlení je obtížné jak pro teologa nebo kazatele, tak i pro běžného čtenáře či posluchače. Ve třetí části jsou vybrána k rozhovorům témata, která jsou nejrůznějším způsobem v Bibli obsažena, ale jsou i všeobecnými otázkami a náměty lidských úvah a přemýšlení bez ohledu na dobu - například téma existence vesmíru, násilí, vzkříšení, ale i prostituce, zla a času. - Podle slov autora předmluvy byl pořad mezi posluchači velice oblíben a našel u nich - věřících i nevěřících - odezvu.