České předsednictví Rady EU - most přes minulost - Kaniok, Petr, 1978- (Monografie ;, 2010)
Monografie se zabývá přípravami a průběhem českého předsednictví v Radě Evropské unie. Menší pozornost je zaměřena rovněž na průběh francouzského a švédského předsednictví.