Má to cenu? : lekce z ekonomie - Lipovská, Hana, 1990- (Munice, 2019)
Práce objasňuje vzájemné vztahy mezi cenou a hodnotou. Kapitoly se zaobírají vznikem a rovněž funkcí cen, teorií objektivní a subjektivní hodnoty, cenou zboží a služeb nebo problematikou trhu. Nechybí zde ani přehled další literatury k tématu.