Rodiče a sport dětí : rodičovské výchovné styly jako motivační faktor sportování dětí a mládeže - Sekot, Aleš, 1947- (Masarykova univerzita, 2019)
Publikace zaměřená na funkci rodičů při výchově dětí a mládeže k aktivnímu životnímu stylu, pravidelným sportovně pohybovým aktivitám.