Mistr Jan Hus v polemice a v žaláři : překlady, komentáře a poznámky - Hus, Jan, asi 1371-1415 (Opera Facultatis philosophicae Universitatis Masarykianae = Spisy Filozofické fakulty Masarykovy univerzity,, 2019)
Polemické spisy (Proti anonymnímu odpůrci a Proti plzeňskému kazateli) a další drobnější texty M. Jana Husa. Doplněno básnickými skladbami k Husově poctě z období luterské reformace.