Svoboda slova v zrcadle univerzitních dějin : Munipress, nakladatelství Masarykovy univerzity - Mizerová, Alena, 1957- (Masarykova univerzita, 2019)
Barevné panoráma činnosti Nakladatelství Munipress i historické ohlédnutí přináší tato jubilejní publikace. Je věnována stému výročí založení Masarykovy univerzity a všem umlčovaným autorům v jejích dějinách. Nakladatelská anotace.