Instalajf : všechno je trochu jinak - Šarbort, Marek, 1988- (CooBoo, 2020)
Rozhovory s českými a slovenskými instagramovými celebritami. Inspirace, vyladění vlastního profilu, vyrovnání se s nástrahami online prostředí.