Čekej mne za vodou - Novák, Erik Dominik (E-knihy jedou, 2020)
Po dopsání sbírky „Proměny“ měl Erik Dominik Novák stále neodbytný pocit, že nebylo řečeno vše, a tak se hned po dvou týdnech pustil do sbírky nové. „Čekej mne za vodou“ je volným pokračováním „Proměn“ a věnuje se především nestárnoucímu tématu, lásce.