Chrám oka osudu - Ortega, Lucie (E-knihy jedou, 2020)
Revonu rozdělila na dva nesmiřitelné tábory jednoduchá otázka – který z princů má usednout na nejvyšší trůn? Odpověď leží v srdci posledního z bájných chrámů Oka osudu. Vallence s Jakubem tentokrát hodlají vše jen z bezpečné vzdálenosti pozorovat. Dokud se Vallencina minulost neobrátí proti ní a nevrhne je zpět do pletence nelítostných intrik. Cesta z něj vyžaduje zdánlivě jasnou volbu. Ale kde jde o budoucnost všech, tam jasné volby neexistují.