Když dozněl potlesk - Brendel, Alfred, 1931- (Volvox Globator, 2020)
Další kniha rakousko-britského klavíristy přináší rozhovory z vybraných zahraničních periodik, eseje, zamyšlení a básně. Soubor doplňuje i text k poctě A. Brendela z pera německého spisovatele Petera Hamma. Osobité rozhovory s Alfredem Brendelem o charakteru hudby, skladatelích a jejich dílech, hudební interpretaci, o koncertním životě a odcházení z koncertního pódia doplňují drobná zamyšlení, poezie a humorné rozpravy se sebou samým.