Síla hotentota - Kovařík, Petr, 1981- (Pointa, 2020)
Sbírka zamyšlení a zároveň nenásilný „návod na život”. Kniha o budování, o dávání i braní. O pochopení druhých i sebe samých. O bezstarostnosti, ale také o zodpovědnosti, o tom, kdy si z věcí nic nedělat a kdy zase ano. O tom, že bohatství není totéž co hromadění peněz a že osobní růst paradoxně znamená zmenšit se. Kdo to udělá vědomě, snáze najde radost v každodenním konání. A touto cestou může dojít k vyrovnanosti a štěstí. Nakladatelská anotace.