Vídeňský kongres : tanec nových časů - Taraba, Luboš, 1958- (Epocha, 2020)
Průběh Vídeňského kongresu z let 1814-1815, jehož úkolem bylo uspořádat politické poměry v Evropě po skončení napoleonských válek.