Znovu o klimatických změnách : shrnutí zprávy NIPCC a další texty (Publikace (Institut Václava Klause), 2019)
Sborník obsahující části zprávy NIPCC (Nevládního mezinárodního panelu o klimatických změnách) s názvem Znovu o klimatických změnách, reakci geodeta P. Vaníčka a bývalého prezidenta V. Klause na tuto zprávu a další doplňkové texty.