Pragocalypsa. - Urban, Jan, 1985- (Fantom Print, 2020)
Volné pokračování fantasy ságy s hororovými prvky se opět odehrává v Praze, která úpí pod útoky nestvůr a před tlupami nemrtvých bytostí. Hord nemrtvých přibývá a jsou čím dál rychlejší a krvežíznivější. Řeholníci, obklíčení ze všech stran, pochopili, že možná už brzy nadejde den, který by nemuseli přežít. Přinejmenším ne všichni. Skupinka odvážlivců, jejímž úkolem bylo najít v postapokalyptické Praze lék na virus měnící lidi v nemrtvá monstra, je rozdělena a uvízla na mrtvém bodě. Situaci ještě více zkomplikuje nebezpečný a prohnaný hráč, který nejenže řádně zamíchá rozdanými kartami, ale sám představuje hrozbu daleko větší než apokalypsa sama... Nakladatelská anotace.