Šumava a Bavorský les - Hejna, Petr (E-knihy jedou, 2020)
Tipy na výlety krásnou i tajemnou Šumavou, jejím podhůřím i Bavorským lesem - slovem, obrazem i filmovými záběry. Brány Šumavy, místa známá i mnohým utajená, jejich dostupnost pro zdatné, cyklistům, stejně jako jiná invalidům. Historie i pověsti a temné legendy, řemesla, slavní rodáci a umělci. Muzea, archivní dobové snímky. Mnoho fotografií popsaných lokalit. Spoustu času při hledání a plánování ušetří odkazy na doprovodná videa, webkamery, ubytování.