Billie Eilish: Fankniha (100% neoficiálna) - Morgan, Sally (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2020)
Billie Eilish zaútočila na svet pop music. Jej hudba má jasný názor, jej štýl je jedinečný, jej texty sa dotknú každého. V ruke držíš knihu nadupanú úžasnými faktami o Billie, kvízmi a zákulisnými informáciami, ktoré ti nesmú uniknúť. Dostaň sa tejto hudobnej megastar pod kožu!