Bůh mně ústa má otevříti může : výbor z českých nedělních postil prvních dvou třetin 18. století (Česká knižnice (Host), 2019)
Výběr ze zapsaných barokních kázání (postil) v českém jazyce. Doplněno komentářem českého literárního historika o jednotlivých kazatelích a jejich kázáních.