Všechno je v pr**li : kniha o naději - Manson, Mark, 1984- (Via, 2020)
Autor se v knize soustředí zejména na naději a vše, co s ní souvisí, ale i na to, jak ji najít či si ji udržet. Sebekontrola je iluze, Newtonovy zákony emocí, jak si splnit sny, bolest jako univerzální konstanta, ekonomie pocitů, konečné náboženství.