Aby vás rostliny milovaly : vypěstujte si zelenou oázu doma i ve svém srdci - Oakes, Summer Rayne, 1984- (Kazda, 2020)
Inspirativní příručka o pěstování pokojových rostlin. Začnete-li pečovat o zeleň, brzy vás pohltí uklidňující radost. Kromě těch samozřejmých výhod, krásy a čistšího vzduchu, se při pečování o rostliny vydáte na cestu všímavosti a přinese vám to ještě mnoho dalšího: díky rostlinám minimalizujete stres, sníží se vám krevní tlak a na svět se budete celkově dívat pozitivněji. Nakladatelská anotace. Kráceno.